Career (Denmark only)We are currently looking for:

RAINS er ung dansk virksomhed, som udvikler, markedsfører og sælger regntøj gennem et internationalt netværk af detail og onlineforhandlere i modesegmentet. Virksomheden blev etableret i 2012 og beskæftiger i dag 18 ansatte fordelt på virksomhedens hovedkontor i Egaa, samt salgskontoret i København. RAINS produkter sælges af 3.600 internationale forhandlere i 21 lande, og har opnået international anerkendelse som en af Europas førende producenter af moderegntøj. Som Financial Controller får du en vigtig rolle i en virksomhed i vækst. Du kommer til at opleve en hverdag, hvor en bred opgaveportefølje giver mulighed for både variation, rutiner og løbende udfordringer på alle niveauer. Samtidig vil du være en del af et alsidigt, energisk og ambitiøst arbejdsmiljø, baseret på samarbejde og resultater. Du kommer til at arbejde i vores administrative team, som også omfatter virksomhedens kundeservice og din reference bliver virksomhedens økonomi- og logistikchef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • ansvar for den daglige bogføring.
 • udligning og afstemning af debitorer og opfølgning på disse i samarbejde med vores udenlandske, partnere og inkassoleverandør.
 • indberetning til offentlige myndigheder, herunder Intrastat og moms.
 • løbende udvikle, optimere og automatisere virksomhedens økonomiprocesser.

  Stillingen omfatter herudover en række administrative opgaver i forhold til økonomistyring, budgetopfølgning og afrapportering til virksomhedens ledelse.

  Faglige kompetencer

  Du er regnskabsuddannet enten som revisor eller fra Handelshøjskolen, eller alternativt erhvervet tilsvarende kompetencer på anden vis. Du har derudover:

  • erfaring som bogholder eller regnskabsansvarlig fra en mindre eller mellemstor virksomhed.
  • indgående kendskab til og erfaring med C5 og behersker Office-pakken, herunder Excel på professionelt niveau.
  • behersker engelsk både skriftligt og mundtligt på professionelt niveau. 

   Personlige kompetencer

   Vi søger en rummelig og fleksibel medarbejder, der engagerer sig i virksomhedens mål og overholder fastlagte deadlines. Du sætter en ære i, at tingene er gennemarbejdede og er aktivt opsøgende i din arbejdsstil. Samtidig bidrager du med dine kompetencer og erfaring til strukturering og udvikling af virksomhedens administration og økonomistyring. Du skal trives i et ungt miljø, hvor humøret er højt og entusiasmen stor og sætter pris på kollegial holdånd.


   Løn- og ansættelsesvilkår

   Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.
   Ansøgning sendes til mb@rains.dk inden d. 20. Januar 2017.

   Til vores hovedkontor i Egå søger vi en passioneret og detaljeorienteret Online Marketing Responsible med flair for SoMe, referral marketing og kommunikation (dansk og engelsk). Stillingen refererer til vores Marketing Manager og skal indgå i et team på 4. Som Online Marketing Responsible kommer du bl.a. til at udvikle og planlægge annoncekampagner samt koordinere den daglige markedsføring på RAINS’ sociale medieplatforme. Der vil ligeledes være en del koordineringsarbejde i at skabe god content i samarbejde med en række fotografer. Du vil blive en del af et ungt og energisk team, med en stærk holdånd på en arbejdsplads med højt til loftet.

   Virksomheden er i en vækstfase, hvor hverdagen på hovedkontoret i Egå er præget af travlhed og entusiasme, og du vil få mulighed for at bidrage til udviklingen af en spændende virksomhed med klare ambitioner.

   Vi leder efter en kandidat med teoretisk og praktisk forståelse for bl.a. segmentering, SEO/SEM & linkbuilding, retargeting og konverteringsoptimering. Derfor forventes der kendskab til bl.a. Facebook for Business (Business Manager) og Google AdWords + Google Analytics. Ligeledes forventes det at man behersker engelsk på professionelt niveau i både skrift og tale. Relevant videregående uddannelse vil være en fordel.

   Løn- og ansættelsesvilkår

   Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.
   Ansøgning sendes til mb@rains.dk inden d. 20. Januar 2017.